Interiørdesign

Vi er behjelpelige med ideer, inspirasjon og praktiske råd til design av private boliger og offentlige rom.

Ikon av Alpha Arkitekter AS

Et hav av muligheter – få hjelp med planleggingen

Når bruksarealer skal innredes, er mulighetene utallige. Det kan være vanskelig å ta stilling til alt fra behov, funksjon og utnyttelse av plass til materialer, farger, mønstre, teksturer, form, kostnadsbilde, belysning og helhet på en gang. Derfor er vår erfaring at det lønner seg å søke profesjonell hjelp før man begynner å innrede.

Ved å lage en oversiktlig plan på forhånd, vil også innredningsprosessen bli langt ryddigere. Du vil kunne unngå de største fallgruvene og samtidig få bedre oversikt over forventet arbeidsmengde og kostnadsbilde.

Ikon av Alpha Arkitekter AS

Interiørdesign i boliger og offentlig rom

Når vi designer boliger, ønsker vi å skape hjem som reflekterer kundens personlighet, livsstil og familiebehov. Vi vil lytte til dine behov og ønsker, og på bakgrunn av dette lage et skreddersydd forslag som passer deg og ditt budsjett.

Ved innredning og design av offentlige rom er det mange hensyn og krav å forholde seg til. Vi har lang erfaring med innredning av offentlig miljø og opererer innenfor ulike stilarter tilpasset prosjektets formål.

Ikon av Alpha Arkitekter AS

Vi hjelper deg med boligstylingen

Skal du selge bolig? Av erfaring ser vi at profesjonell hjelp med styling av boligen ofte gir et raskere salg og en høyere salgspris. Vi fremhever de beste sidene ved boligen din, og gjør den mer presentabel og attraktiv før visning.

Ikon av Alpha Arkitekter AS

Med god planlegging kommer du langt med lite

Enten du vil fornye ditt hjem, innrede din nye bolig, style bolig for salg eller ønsker hjelp til innredning av offentlige rom, tilpasser vi våre design til budsjettet som foreligger. Vi opplever at med god planlegging er det mulig å komme langt med lite.

Ønsker du å motta et uforpliktende pristilbud?

Kontakt oss for en hyggelig prat rundt dine ønsker og behov!

Kontakt oss