Om oss

Spennende og kreativt arkitektkontor midt i Arendal sentrum.

Om Alpha Arkitekter

Alpha Arkitekter AS er et lokalt arkitektkontor i Arendal. Kontoret har for tiden fem ansatte – daglig leder, tre arkitekter og en interiørkonsulent/teknisk tegner . Vi har lang erfaring i bransjen og representerer stor faglig bredde. Kompetansen til våre ansatte, kombinert med deres bakgrunn, er med på å skape et spennende og kreativt miljø. Vi har også en filial på Grünerløkka i Oslo. Møte der etter avtale.

Kontorets historie

Kontoret vårt har hatt flere navn og ulike eiere, før det ble til Alpha Arkitekter slik vi kjenner det i dag. Selskapet ble først etablert i 1932 av Ketil Ugland, før det i 1942 ble utvidet og fikk navnet Ugland & Thorne. I 1982 skiftet kontoret både eiere og navn, og ble til Sørensen og Jensen, og i 1987 skiftet navnet igjen. Kontoret ble da hetende Arkitektkontoret Kjell Jensen (AKJ) med Kjell Jensen som daglig leder.

Det veletablerte Arkitektkontoret Kjell Jensen AS ble kjøpt opp av Arkitekt-Service AS i 2012. Jan Edvard Skjølsvik ble ny eier og med ny eier byttet kontoret navn til Alpha Arkitekter AS.

Bred arkitektkompetanse

Kontoret har lang erfaring og bred arkitektkompetanse som omfatter både arealplanlegging, bygningsprosjektering av nybygg og rehabilitering. Vi har opparbeidet oss gode referanser fra et vidt spekter av oppdrag, både fra offentlige, private og profesjonelle utbyggere.

Visjon

Vår visjon er å skape din egenart gjennom nytenking og tilpassing. God arkitektur skal gjenspeile tiden vi lever i og samtidig beholde et tidløst preg. Vi ønsker å være et kontor som kan jobbe med alle typer kunder og prosjekter. Videre skal vi, med vår kompetanse, skape spennende og funksjonell arkitektur tilpasset behov, miljø, omgivelser og kundens rammer.

Ansatte

Ikon av Alpha Arkitekter AS

Jan Edvard Skjølsvik
Daglig leder
Tlf: 411 41 350
E-post: jan@alphaarkitekter.no

Ikon av Alpha Arkitekter AS

Ibrahim Harrouz
Sivilarkitekt MNAL
Tlf: 950 09 947
E-post: ibrahim@alphaarkitekter.no

Ikon av Alpha Arkitekter AS

Ingerine Haugen
Arkitekt maa MNAL
Tlf: 411 75 494
E-post: ingerine@alphaarkitekter.no

Ikon av Alpha Arkitekter AS

Laura Jurkstiene
Arkitekt
Tlf: 37 07 60 80
E-post: laura@alphaarkitekter.no

Ikon av Alpha Arkitekter AS

Elin Vestly Studshammen
Interiørkonsulent / Teknisk tegner
 Tlf: 37 07 60 80
E-post: elin@alphaarkiteker.no