Arkitektur

Vi har sentral godkjenning tiltaksklasse 3 og tar på oss alle typer oppdrag innen arkitektur.

Ikon av Alpha Arkitekter AS

Sentral godkjenning for prosjektering av arkitektur

Alpha Arkitekter tar på seg et bredt spekter av oppdrag innen arkitektur. Med sentral godkjenning tiltaksklasse 3 for prosjektering av arkitektur kan vi stå som ansvarlig prosjekterende for alle typer og størrelser av bygg.

Vi har et kontinuerlig fokus på å levere et bærekraftig produkt. I dette legger vi at det ferdige produktet skal ivareta kundens behov og kostnadsramme, samtidig som fokuset på miljø og energi står sentralt.

Ikon av Alpha Arkitekter AS

Effektiv prosjektstyring med informasjonsdeling i Revit

Vi benytter programvaren AutoCAD til å utarbeide skisser og konstruksjoner. I tillegg benytter vi BIM-programmet Revit. Målet med å benytte Revit er å muliggjøre utveksling av 3D-modeller og digital informasjon med andre aktører. Dette vil gi en mer effektiv og kontrollert prosjektering med økt kvalitet og kvalitetssikring, større forutsigbarhet og en mer optimalisert prosjektøkonomi.

Ønsker du å vite mer om våre tjenester innenfor arkitektur?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt dine behov! Vi har bred erfaring og helhetlig kompetanse og hjelper deg med å komme frem til gode løsninger tilpasset dine behov og budsjett.

Kontakt oss